Onze coaches

Maak kennis met onze coaches. Bij E-volvement werken coaches met ervaring, passie en enthousiasme. Elke coach heeft zijn eigen specialiteiten.

Pim Sittrop

Personal trainer, Lifestyle coach, Mylogenics practitioner. Triggerpoint Reset methode co-trainer & practitioner.

Rien Wenselaar

Personal trainer, Fysiotherapeut, NLP Life coach

Pim Sittrop

Personal trainer, Lifestyle coach, Mylogenics practitioner.
Triggerpoint Reset methode co-trainer & practitioner.

Mijn achtergrond ligt vooral in de sport (CIOS).
Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de buitensport als een Whitewater guide ben ik in 2014 de onderneming ‘Aiki-sports’ begonnen.

Ik heb zelf jaren last gehad van kracht uitval verschijnselen en tintelingen in mijn linkerarm en van

Tibialis Stress Syndroom (springschenen) in beide benen waardoor ik af en toe zelfs niet meer kon lopen. Verschillende behandel technieken ondergaan maar dat mocht niet baten. Ook diverse darmklachten hinderde mij in het uitvoeren van mijn dagelijkse taken.

Naar aanleiding van al deze klachten ben ik op zoek gegaan naar verschillende manieren van klachten behandeling.

Een geruime tijd ben ik mijzelf gaan verdiepen in revalidatie met behulp van verschillende opleidingen, zoals ‘Overload Worldwide (Mylogenics)’ en ‘Stop Chasing Pain’.

Gedurende deze jaren heb ik vele mensen kunnen helpen met hun hulpvragen maar niet altijd blijvend of voor de volle 100%. Dit resulteerde in dat ik nóg verder wilde zoeken naar andere behandelmethodes.

In 2018 ben ik terecht gekomen bij de ‘Trigger-point Reset Methode’ door Tim van Orsouw.

Tijdens het ondergaan van het traject heb ik duidelijk ondervonden dat er meer wordt gewerkt aan het aanpakken van de oorzaak in plaats van tijdelijke symptoombestrijding.
Ook ondervond ik dat de fysieke klachten eigenlijk altijd in verbinding te staan met een mentaal aspect.

‘Begin 2019 ben ik een tweede onderneming begonnen genaamd ‘E-volvement’. Het traject bij E-volvement begeleid mensen naar het vinden van hun verbeterde versie op gebied van ‘mind & body’.

De waarheid
Tijdens mijn persoonlijk traject bij de ‘Triggerpoint Reset Methode’ kwam ik erachter wat mijn grote obstakel was en hetgeen zorgde voor al de pijn die ik ervaarde, namelijk mijzelf.

‘Het kleine jongetje die ik zelf jaren geleden weg gezet had
samen met alle emoties die mij niet diende of toen kon gebruiken’

Ondervonden dat in de vele jaren ik geleerd heb hoe ik dit ‘kleine jongetje’ samen met al zijn emoties heel makkelijk kon negeren en liever een gesprek uit de weg ging in plaats van aanging.

Nu juist geleerd dat ‘dit jongetje’ al de antwoorden voor mijn persoonlijke problemen al die tijd bij zich droeg!

pim-triggerpointsreset-1
pim-triggerpointsreset-2

De confrontatie en de weg naar een pijnvrij leven:
Toen ik tijdens het traject contact ben gaan maken met ‘kleine Pim’ gaf mij dat meteen een enorme verandering. Ik weet ein-de-lijk wat ik zelf wil, er werden doelen gesteld en voor het eerst sinds jaren ga ik weer pijnvrij door de dagen heen.

Pijnvrij!? Jazeker, de confrontatie en samenwerking in mijn geval met ‘dat kleine jongetje’ zorgde er bij mij voor dat mijn klachten zoals de darmklachten die ik jaren had en het kracht verlies en tintelingen in mijn linker arm totaal waren verdwenen!

Kracht, mobiliteit en pijnvrij bewegen moet je krijgen, niet maken
Ken je dat gevoel dat je aan het trainen bent om te herstellen, revalideren of om sterker en fitter te worden, je behaalt al je doelen en voelt je beter en opeens ben je weer terug bij het begin?

Maanden van trainen en je proces in mobiliteit is plots verdwenen, de pijn is weer terug of de zwaardere gewichten die je had bereikt zijn ineens niet meer mogelijk.

Tijdens mijn opleidingen en ervaringen die ik opdeed bij het trainen en coachen, liep ik regelmatig tegen deze kwestie bij mijn cliënten maar ook bij mij persoonlijk aan.

Wat blijkt nou. het lichaam weet zelf wat het fysiek aankan en zal er alles aan doen om zichzelf te beschermen, zelfs tegen zichzelf!

Dit houd in dat als het lichaam zichzelf niet ‘veilig voelt’ dan gaat het fysieke lichaam automatisch hypothetisch gesproken ‘op de handrem’.

Al de resultaten die behaald zijn worden niet meer bereikt en je kunt weer helemaal vanaf het begin opnieuw starten.

Geef vertrouwen en je bent niet te stoppen:
Geef je het lichaam vertrouwen dat het veilig is? Dan zullen álle remmen ‘worden losgelaten’ en kan het lichaam voor de volle 100% functioneren en presteren.

Deze 100% vrijheid maakt het mogelijk dat het lichaam pijnvrij kan worden en weer gaat groeien. Groeien naar niveaus die voorheen onmogelijk leken.

Mijn missie:
Bewustwording te creëren op het gebied van ‘mind en body’. Deze bewustwording zorgt ervoor dat jijzelf weer regie krijgt over je leven en de middelen toegereikt krijgt om dit ook te kunnen blijven doen.

Stel je voor?!

  • Vrijheid van bewegen zonder pijn.
  • Sterker worden naar ongekende niveaus.
  • Stressvrij leven.
  • De gehele dag vol met energie.
  • Alle ‘tips & tricks’ toegereikt krijgen om jouw persoonlijke doelen te behalen.
  • Verbeterde relatie met de partner en/of kinderen.

Stuur mij een bericht voor een vrijblijvend intakegesprek!

Rien Wenselaar

Personal trainer, Fysiotherapeut, NLP Life coach

De weg naar succes is niet altijd een rechte lijn.

Nadat ik op mijn 27ste mijn Bachelor in Fysiotherapie behaalde, had ik nog ontzettend veel vragen. Niet alles klopte en ik kwam er achter dat er bij chronische klachten, zoals rug- en nekklachten, hielspoor, tennisarm en fibromialgie alleen aan symptoombestrijding gedaan werd en niets aan de oorzaak van de klacht.

Dit moest anders! “Hier ga ik iets aan veranderen!” zei ik tegen mezelf.

Ik ben meer kennis gaan opdoen en na verschillende opleidingen, zoals bij Overload Worldwide (Mylogenics en T.O.P. A&B), de Trigger-point Reset Methode, Vidarte (NLP Practitioner+ en Master) en Scrum (Scrum Master).

Gedurende mijn ontwikkelingen heb ik verschillende inzichten gekregen en ben ik uiteindelijk tot de volgende conclusie gekomen.

Jij geeft betekenis aan.

The only person you are destined to become, is the person you decide to be.
– Ralph Waldo Emerson

Jij geeft betekenis aan je pijn. Jij geeft betekenis aan een situatie. Jij geeft betekenis aan jezelf. Wat die betekenis is, is aan jou. Deze keuze maak je op basis van jouw kennis, ervaring en kracht. Als je wilt dat iets veranderd, verander een betekenis in jouw leven en zie hoe je wereld veranderd.

Ikzelf moest er eerst aan geloven. In strijd met mijn eigen onzekerheid en minderwaardigheidsgevoel, een betekenis die ik mezelf had gegeven, wilde ik veranderen naar een krachtig persoon vol zelfvertrouwen en liefde.

Het loslaten van deze betekenissen was hard werken en ik moest verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen daden, maar mij is het gelukt.

Dit gun ik jou ook.

Rien-kettlebell

There is no abiding success without commitment
-Tony Robbins

Genoeg excuses! Ben jij bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven? Ben jij klaar met het slachtoffer te zijn van je eigen keuzes? Wil jij weer in je kracht komen staan?

Ik ga jou laten zien wat mogelijk is. Ik coach en ondersteun je door deze tijd heen. Ik reik je de kennis aan, zodat jij ervaring en kracht kan opdoen. Kies voor de persoon die jij in kern wilt zijn.

Stuur mij een bericht voor een vrijblijvend intakegesprek!